GBN Tavla Turnuvası

GBN Tavla Turnuvası 05.12.2022 10:38

Tavlasever Dostlar

10-12 Şubat 2023 tarihlerinde ,1.Arkın Vip Tavla Turnuvası " The Arkın İskele Hotel " Gazi Magusa - KKTC inde oynanacaktır.GBN oyuncularımızın bu turnuvaya katılımlarını sağlamak amacı ile ,Aralık - Ocak ayları içinde 16 kişi katılımlı seri turnuvalar tertiplenmiştir. 3 turlu karma turnuva modelinde oynanacak turnuva uygulama detayları aşağıda verilmiştir.Turnuvada Global Backgammon Network (GBN) 'ün , " www.bckgmmn.com " internet sitesinde belirtilen kurallar geçerlidir. (Bckgmmn Kurallar)

Turnuva iki bölümde değerlendirilecektir.Her bölümün şampiyolarının ödülleri aşağıda belirtilmiştir.

  1. 3 turun ayakları olan ,galipler ve mağluplar grubu ilk bölüm olacak ,iki grubun finalini kazanan taraf şampiyon olacaktır.

Mağluplar grubu şampiyonu ,galipler grubu şampiyonu ile karşılaşma hakkı elde edeceği gibi ,galipler grubu şampiyonu ile iki maç kazandığı takdirde turnuva şampiyonu olabilecektir.İlk maç " 13 sayı " ,ikinci maç " 11 sayı " olarak oynanacaktır.

       2. İkinci bölüm ise son şans grubu olarak oynanacak maçlar " 9 sayı " üzerinden oynanacaktır.Grup şampiyonu son şans ödülünü kazanacaktır.

Maç sayıları " 13 - 11 - 9 sayı " olarak belirlenmiştir.

KATILIM KOŞULLARI :

  • Ödemeler peşin veya verilen hesaba yapılacaktır.
  • Katılımcı " Whatsapp " kanalı ile katılım talebini iletmelidir.
  • Ödül ödemesi nakit olarak yapılmayacaktır.
  • Maçlara grup tamamlandığında başlanacaktır. Lig günlerinde oynanacağı gibi oyuncuların müsait olduğu günlerde de randevu usülü maçlara devam edilecektir.Maç davetleri " Whatsapp grubu " ndan takip edilecektir.
  • İsteyen oyuncu ikinci bir hakla turnuvaya katılabilir. Bu oyuncular kura tablosunda alt ve üst grupta yer alırlar ,galipler grubunda sadece finalde kendi ile eşleşebilir ,mağluplar grubunda elenme durum ve konumu belli olmadığından çok az ihtimal dahi olsa kendi ile eşleşebilir.
  • Maç çağrısına uzun süre yanıt vermeyen oyuncu (takriben 4- 5 gün) rakibine hükmen yenik işlem görebilir ,süreyi uzatma turnuva koordinatörü 'nün yetkisindedir.

Katılım Bedeli: 50.00 Euro/kişi

Banka Hs. No : Cengiz Ergin (0 533 449 72 67)

İş Bankası Lara Şb./ANTALYA

İban : TR 75 0006 4000 0016 2030 2545 86

Ödüller : Ödüller tek kişi olarak verilecektir.

Şampiyon : KKTC Ercan Havalimanı ulaşımı (bu bedelin karşılanacağı üst tutarı 1500.00 TL ile sınırlıdır.)

Ana aktivite katılımı.

  • Turnuva otelinde ultra konaklama (3 gece)
  • Son Şans Şampiyonu : 1 adet gram altın
  • The Marmara Otelinde 2 kişilik 50 dakikalık " Bali Masajı "

GBN Koordinatörü

Cengiz Ergin