2.Global Backgammon Network Kupası Başlıyor

2.Global Backgammon Network Kupası Başlıyor 27.12.2022 14:59

Tavlasever dostlar

2.Global Backgammon Network Kupası (GBN Büyük Final) katılıma hak kazanan 19 oyuncumuz ile 29.12.2022 Perşembe günü başlayacaktır.

2022 yılında oynanan 6 dönem sonrasında ,lig maçları ve karma turnuva karşılaşmaları sonucu 19 oyuncumuz değişik dereceler ve katılım hakları ile 2023 Ocak ayında play off maçları oynayarak ,2.GBN Antalya Modern Tavla Şampiyonu belirlenecektir.

Sezon başında çekilen kuraya göre ,katılacak oyuncularımızın ilk iki tur karşılaşmaları belirlenmiş olup kura sonucu belirlenen eşleşmeler ve katılımcı listesi ektedir. Şampiyon olan oyuncu çok değerli bir kupa ile ödüllendirilmesi yanı sıra ilk üç dereceye giren oyuncularımız ,aşağıdaki ödüllerin sahibi olacaktır.

Ödül dağılımı :

1. 250 Puan değerinde katılım ödülü + şampiyonluk kupası

2. 100 Puan değerinde katılım ödülü

3. The Marmara Otel 'de ,2 kişilik " Bali masajı "

Büyük Final modeli :

Maçlar eleme usulü olup,kazandığı hakkını yitiren oyuncu bir sonraki tura katılamayacak ve dereceye giren ilk üç oyuncu belirtilen ödüllerin sahibi olacaktır. 3.lük tespitinde 3. ve 4. aynı turda elenirse ,averaja bakılmaksızın " 9 sayı " üzerinden tek maçla 3.lük belirlenecektir.

Kurada kendi ile eşleşen oyuncu düşük hakkını kullanarak tur atlar ,eğer hak kura anında eşitse ilk sıradaki hakkı kazanmış olur. Diğer detaylar puan takip linkinde belirtilmiştir.

Maçların oynanması ve sonuç takipleri :

Maç davetleri ve sonuçları " Whatsapp grubu " ndan takip edilecektir.

Maç çağrısına uzun süre yanıt vermeyen oyuncu (takriben 4-5 gün) ,rakibine hükmen yenik işlem görebilir ,süreyi uzatma turnuva koordinatörü 'nün yetkisindedir.

Maçların oynanma günleri toplantı gün ve saatlerinde olduğu gibi ,Cumartesi günleri oynanacaktır.

Gereğinde oyuncularımıza mail ilede duyuru yapılacaktır.

Oyuncularımıza başarılar dileriz.

GBN Koordinatörü

Cengiz Ergin